Nieuwsbrief maart 2019

reyns-antwerpen-14.jpg
 
 

Uitnodiging seminarie op 26 maart 2019: Update vastgoedtransacties en erfrecht in Spanje 

 

2-christian-stoop.jpg
 

“Elke dag kopen elf Belgen een woning onder de Spaanse zon”. Volgens deze krantenkop, op 14/08/2018 gepubliceerd in de Tijd, blijkt de Spaanse vastgoedmarkt voor veel Belgen nog steeds een hot item te zijn.

Net zoals vorig jaar zal Reyns Advocaten – wederom in samenwerking met onze vaste partner in Spanje (mr. Rafael FONTAN - Marbella) – een voordracht houden waarbij enkele juridische en fiscale aspecten binnen de Spaanse vastgoedmarkt zullen worden toegelicht.

Ditmaal werd Reyns Advocaten door de heer Luc Mertens (INVESTO INTERNATIONAL, Luxury Real Estate - makelaar/ontwikkelaar gevestigd aan de Costa del Sol) als gastspreker uitgenodigd op het door hen georganiseerde informatieseminarie ter promotie en voorstelling van enkele vastgoedprojecten aan de Costa del Sol.

Van de gelegenheid die ons geboden wordt, maken wij dan ook gebruik om u een update te verschaffen van de laatste wetswijzigingen. Ondertussen werden namelijk, onder meer op het gebied van het erfrecht en de successierechten, wijzigingen aangebracht aan de Spaanse wetgeving, inzonderheid in Andalucia.

Geheel vrijblijvend nodigen wij u uit op 26 maart 2019 om 20 uur, in het VAN DER VALK HOTEL te ANTWERPEN,  Luitenant Lippenslaan 66 - 2140 Antwerpen, waar onze (internationale) experts – mr. Christian STOOP (Reyns Advocaten) en mr. Rafael FONTAN - u op een heldere en informatieve wijze een overzicht zullen bieden van de belangrijkste juridische en fiscale regelgeving die gepaard gaat met de aankoop van Spaans vastgoed. Na de uiteenzetting zal u een hapje en drankje worden aangeboden.

Mogen wij u vriendelijk verzoeken om uw aanwezigheid te bevestigen op het emailadres: secretariaat@reyns-advocaten.com en dit uiterlijk op 11 maart 2019. Schrijf tijdig in, want de plaatsen zijn beperkt!

Neem alvast ook een kijkje op onze website : www.veiligkopenspanje.be
 
Reyns Advocaten