Nieuwsbrief december 2018

foto%2Bvennoten%2B3.jpg

Beste relatie,

Tempus fugit ! De tijd vliegt ! De ijskoude en regenachtige dagen van het voorjaar 2018 verdampten in het niets bij de hete zomer van 2018, terwijl de ene sportprestatie na de andere werd neergezet door onze Belgische sporters en onze Belgische teams. GDPR kwam en zorgde voor chaos in ieders mailbox. Nieuwe wetgeving werd, vaak ondoordacht en met de regelmaat van de klok, op ons los gelaten. De wereld werd er ondertussen helaas niet beter of veiliger op, niettegenstaande Trump en Kim Jong-Un BFF’s werden. En voor we het wisten was het alweer december….

Voor Reyns Advocaten, was het opnieuw een erg “busy” jaar: de integratie van het kantoor van mr. Christian Stoop (voormalig Stooplex) werd verder op punt gezet, het nieuwe kantoor te Antwerpen werd ondertussen als full operationeel kantoor in gebruik genomen, een nieuwe huisstijl werd ontwikkeld, de website van het kantoor werd volledig gemoderniseerd, de website www.veiligkopenspanje.be werd gelanceerd, ons computerpark werd integraal vervangen, diverse seminaries (GDPR, appartementsmede-eigendom,..) werden succesvol georganiseerd, en iedereen werkt thans aan ergonomische burelen…

In 2019 plannen wij verdere uitbreiding van ons contingent advocaten. Sollicitaties zijn lopende en hopen wij de komende maanden te kunnen afronden. Het afgelopen jaar mochten we alvast met mr. Zoë Dilliën een veelbelovende stagiaire opnemen in ons midden en konden we met mr. Frederick Bruloot een ervaren advocaat met een academische achtergrond enthousiasmeren voor ons project.

Dat de toekomst er dan ook bruisend en veelbelovend uitziet, is voor ons duidelijk. Uiteraard hopen we dat het vertrouwen dat U allen in ons stelt, vaak reeds vele jaren, behouden blijft. Het past op een moment als deze, om ieder van U hiervoor nogmaals persoonlijk te danken. Het spreekt voor zich dat wij alles in het werk zullen stellen om ook in 2019 aan de eisen van een moderne en kwalitatieve advocatuur te voldoen.

Als laatste en zonder twijfel het belangrijkste van deze boodschap : wij wensen U en Uw familie een vreugdevol, boeiend en vooral gezond 2019!!

Ivan Reyns

Valerie Delbaere