Nieuwsbrief mei 2018

mei.jpg

Het is zover! Na een lange voorbereiding en vele uren van doorgedreven overleg, presenteren wij u vandaag met trots onze nieuwe website. 

 
 

 

Gloednieuwe website

Wat kan u verwachten? De nieuwe website kreeg een frisse, hedendaagse look. Het  fantastisch design is een lust voor het oog alleen. De eenvoudige navigatie en duidelijke menu's vergemakkelijken uw zoektocht naar informatie. Het responsive design zorgt dat onze website voor u beschikbaar is op uw desktop, laptop, tablet en smartphone.

 
 
NK.png

 

Nieuw logo, nieuwe huisstijl

De website kreeg een totale make-over en daar hoort natuurlijk ook een nieuw logo en bijhorende huisstijl bij. Daarbij vindt u een knipoog naar het oude logo. Het zo vertrouwde vierkantje is behouden, doch in een modernere, frisse versie.

 
 

 

Team in the picture

Maak uitgebreid kennis met ons geweldig team, een uitgelezen mix van jarenlange ervaring en jeugdige dynamiek. Teamwork staat bij ons centraal. Wij stellen hen graag aan u voor.

 
 
 

 

Ontdek onze kantoren

De nieuwe website vormt ook het perfecte platform om onze kantoren in de kijker te zetten. Dankzij de prachtige foto's kan u bij het navigeren doorheen de website alvast even bij ons binnenkijken. De integratie van Google Maps zorgt ervoor dat u ook makkelijk de weg naar onze kantoren vindt.

 
 

Wij zijn er klaar voor! 

Met deze nieuwe website willen we u nog beter informeren. We wensen u alvast veel plezier bij het ontdekken ervan!

 
Jelle Inghels